Selecteer een pagina

Op de uitnodiging stond ‘NOAB steekt op vele fronten met kop en schouders boven andere brancheorganisaties uit. De laatste twee jaar is een toename van het aantal leden zeer goed zichtbaar. Reden genoeg om het eerste lustrum vorstelijk te vieren op Palei ‘t Loo.’

Ruim 350 gasten vinden hun weg in deze vorstelijke omgeving. De viering van het eerste lustrum is een groot succes. Gasten – niet-leden – verbazen zich over de ontspannen sfeer. Bij de borrel op het bordes van het paleis worden ook de zakelijke relatienetwerken aangehaald tussen leveranciers, leden van de adviesgroep en NOAB-leden zelf. In een ras tempo worden allerlei ervaringen uitgewisseld. Duidelijk wordt uit de gesprekken dat het bundelen van kennis, die bij de ruim 500 aangesloten kantoren aanwezig is, een ongekende rijkdom biedt aan NOAB.

Enkele meningen tijdens de viering:
“Toen we vijf jaar geleden begonnen, had ik nooit kunnen vermoeden dat we in deze entourage zo’n goed doorgetimmerd beleidsplan gepresenteerd zouden krijgen”, zegt oud bestuurder Henk Verbeeten.
Karel Hulsman meent: “De ingeslagen weg haakt in op de behoefte van onze kantoren”.